Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Maak een reis door Europa met Renault, deel 2

Ik heb jullie in april jl. attent gemaakt op de wedstrijd ‘Very Good Trip’ van Renault waarin je met z’n 2-en in een cabriolet door 8 Europese landen kan gaan reizen. En uiteindelijk krijgen de winnaars een Renault Mégane Coupé-Cabriolet & Renault Wind, inclusief de verzekeringen en de brandstof voor 1 jaar lang, mee naar huis.

Very good trip 5

Tijdens het Filmfestival in Cannes zijn de 8 landenteams gepresenteerd en voor Nederland zijn Rob (24 jaar) & Denise (23 jaar) geselecteerd. Zij zijn van alle deelnemers de jongsten, maar zij verwachten wel dat zij alle opdrachten het snelste zullen volbrengen want vanaf 14 juni t/m 12 juli gaan Rob & Denise de Very Good Trip door Europa maken en tijdens elke missie moeten zij 2 opdrachten volbrengen en als bewijs dat zij de proef hebben gehaald dienen zij ook nog een foto te maken.

Elke dag kan je hun blogs en verhalen nalezen en de foto’s bekijken op Facebook en de Very Good Trip website. En als je stemt op Rob & Denise kan jezelf een Sony bloggie winnen.

De reis gaat van Rome naar kleine bergdorpjes, dan naar de hete stranden en door naar koude beekjes, van Parijs naar Berlijn, van Londen naar Zurich, met een stop in Amsterdam, van Brussel tot bloedheet Madrid. Elke week krijgen ze een andere opdracht, reis dwars door het land en vervul de opdrachten en zorg ervoor dat jouw team het favoriete team wordt van de kijkers.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OxoPv7zT0rg[/youtube]

buzzparadise
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?