Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een
  • MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi
  • Elektrische auto huren in Amsterdam Elektrische auto huren in Amsterdam
  • Update Gadget Test Mio Cyclo 300 Update Gadget Test Mio Cyclo 300
  • Gadget Test: Mio Cyclo navigatie Gadget Test: Mio Cyclo navigatie
ladygadgets

Gadget Test: Fietsnavigatie van Satmap

Aangezien Testman binnenkort weer zijn jaarlijkse mannenuitje heeft (mountainbiken in de Belgische Ardennen) wilde hij toch wel eens weten of een GPS ontvanger handig is tijdens het fietsen. (De mannen raken soms de weg kwijt in het bos omdat niet altijd de routes goed staan aangegeven.)

Testman heeft een complete set van Satmap toegestuurd gekregen en deze bestaat uit een fietsstuurhouder, de (waterdichte) Satmap Active 10 Plus (het GPS apparaat zelf), een oplader en 2 SD-kaarten (Noord & Zuid Nederland). (Je kunt natuurlijk van veel meer landen een kaart kopen, maar de mannen hebben via internet allerlei GPS routes gedownload en zij gaan deze gebruiken.) Natuurlijk gaat er eerst uitgebreid geoefend worden met de Satmap en daarvoor gaan de mannen wel gebruiken maken van de SD-kaart Noord Nederland. Je kunt de Satmap Active 10 Plus niet alleen gebruiken op de fiets maar ook als je lange wandeltochten maakt.

Dus binnenkort volgt het testrapport van Testman.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?