You are here: Home » Beauty » Test: Revitalash voor lange wimpers

Test: Revitalash voor lange wimpers

geschreven door Constance

Begin mei ben ik begonnen met Revitalash en aangezien je na, min. 3 weken, al resultaat hebt ga ik nu het resultaat van bijna 1 maand ‘smeren’ met Revitalash het resultaat laten zien, dmv. voor en na foto’s.

Het echte resultaat zie je pas na 4 maanden (want je wimpers bereiken na 4 maanden het langste punt) maar dat vond ik een beetje te lang duren (voor een testuitslag) want door de vele mails en de reacties die ik gekregen heb wil iedereen weten hoe mijn wimpers er nu bijstaan. Mijn vriendinnen vinden dat je het verschil absoluut kan zien, want ik ben niet eenmaal niet gezegend met ‘wapper’wimpers en het fijne van langere wimpers is ook nog eens dat je veel makkelijker je mascara kan opbrengen en je krijgt een veel mooier resultaat.

Ik ga nog wel door met het gebruiken van Revitalash want ik ben heel benieuwd hoe mijn wimpers er na 4 maanden uitzien, maar voor nu vind ik het resultaat erg mooi, mijn wimpers zijn langer en voller en ik zie dat er nog veel meer wimperharen aan het bijkomen zijn.

Dit zijn mijn wimpers nadat ik 25 dagen Revitalash gebruikt heb met en zonder mascara:

Na 25 dagen Revitalash met mascara

Na 25 dagen Revitalash met mascara

Na 25 dagen Revitalash, zonder mascara

Na 25 dagen Revitalash, zonder mascara

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com