Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Nieuwe mascara’s bij Etos Nieuwe mascara’s bij Etos
  • CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe! CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe!
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Batiste Golden Rose droogshampoo Batiste Golden Rose droogshampoo
shoppen

Test: Revitalash voor lange wimpers

Begin mei ben ik begonnen met Revitalash en aangezien je na, min. 3 weken, al resultaat hebt ga ik nu het resultaat van bijna 1 maand ‘smeren’ met Revitalash het resultaat laten zien, dmv. voor en na foto’s.

Het echte resultaat zie je pas na 4 maanden (want je wimpers bereiken na 4 maanden het langste punt) maar dat vond ik een beetje te lang duren (voor een testuitslag) want door de vele mails en de reacties die ik gekregen heb wil iedereen weten hoe mijn wimpers er nu bijstaan. Mijn vriendinnen vinden dat je het verschil absoluut kan zien, want ik ben niet eenmaal niet gezegend met ‘wapper’wimpers en het fijne van langere wimpers is ook nog eens dat je veel makkelijker je mascara kan opbrengen en je krijgt een veel mooier resultaat.

Ik ga nog wel door met het gebruiken van Revitalash want ik ben heel benieuwd hoe mijn wimpers er na 4 maanden uitzien, maar voor nu vind ik het resultaat erg mooi, mijn wimpers zijn langer en voller en ik zie dat er nog veel meer wimperharen aan het bijkomen zijn.

Dit zijn mijn wimpers nadat ik 25 dagen Revitalash gebruikt heb met en zonder mascara:

Na 25 dagen Revitalash met mascara
Na 25 dagen Revitalash met mascara
Na 25 dagen Revitalash, zonder mascara
Na 25 dagen Revitalash, zonder mascara
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?