You are here: Home » Interieur » Gordijntips, luxe en sfeer in je huis. Deel I

Gordijntips, luxe en sfeer in je huis. Deel I

geschreven door Constance

foto's gordijnen 017

Gordijnen zijn niet alleen belangrijk voor het creëren van privacy, maar geven de kamer ook de nodige sfeer. Gordijnen zorgen ervoor dat de ruimte minder hol klinkt. Ook brengen ze op een eenvoudige en snelle manier kleur, textuur en een luxueus gevoel in je kamer.

De ramen zijn de ogen van je kamer en gordijnen zijn een blikvanger. Zorg dat je raambekleding in harmonie is met de rest van je interieur.

Er zijn verschillende soorten raambekleding verkrijgbaar. Sommige, zoals jaloezieën, hebben een wat harde, kille uitstraling, terwijl bijvoorbeeld zwierige gordijnen een romantische sfeer geven aan je kamer.

Kies voor gordijnen die goed passen bij je kleurenplan.

 Je moet ook beslissen of je gordijnen tot op de vensterbank of tot op de grond wilt laten doorlopen. Gordijnen die doorlopen tot op de grond geven het effect van een optisch hogere kamer en geven tevens een rijke stijlvolle uitstraling.

 Tevens zijn gordijnen ook zeer geschikt om als afscheiding te dienen tussen twee ruimtes, of om een deur mee te bekleden. Als wandafwerking in plaats van behang!

In de volgende blogo nog meer gordijntips en feiten.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?