You are here: Home » Beauty » Test: Tända anti-rimpel lichttherapie

Test: Tända anti-rimpel lichttherapie

geschreven door Constance

Ik ben eind april/begin mei niet alleen met Revitalash begonnen voor langere wimpers, ook heb ik de Tända thuisgestuurd gekregen.

tanda

De Tända zorgt ervoor dat je, dmv. lichttherapie, minder rimpels krijgt en de al aanwezige rimpels worden minder diep. De Tända is ook geschikt voor mensen die last hebben acné. Je krijgt bij de Tända 2 lichtbundels, eentje met rood licht (tegen de rimpels) en eentje met blauw licht (tegen acné). Helaas heb ik het blauwe licht helemaal niet kunnen testen want ik heb zelf geen acné en ik ken ook niemand in mijn omgeving die last heeft van acné.

Testman en ik zijn gelijk met een kuur begonnen (een kuur duurt minimaal 30 dagen, en natuurlijk hebben we soms weleens een dag gemist). Testman was in het begin heel sceptisch, maar had zoiets van ‘baat het niet, schaden doet het ook niet’ en is ook braaf aan de slag met de Tända. Elke avond, terwijl wij tv aan het kijken waren, maakten we eerst ons gezicht schoon, daarna brachten we het Tända anti-aging serum aan en gingen we de rimpels te lijf. Ik heb de kraaienpootjes rond mijn ogen, fronsrimpels tussen mijn wenkbrauwen en lijntjes bij mijn mond bewerkt en Testman de fronsrimpels op zijn voorhoofd en lachrimpels rondom de ogen.

Allebei verwachten we geen wonderen, want een diepe rimpel krijg je niet meer weg maar wij vinden wel dat de rimpels, lijntjes en andere ‘kreukels’ minder diep en zichtbaar geworden zijn. En omdat het apparaat zou lekker handzaam is, kan je het gebruiken terwijl bijv. je tv kijkt of een boek leest. Er is wel 1 klein nadeel aan de Tända en dat is dat je ervoor moet zorgen dat ie altijd opgeladen is. Wij gebruikten hem beiden ong. 10 tot 12 minuten per persoon en na 2 dagen gebruik was ie leeg.

Eindconclusie: Nogmaals een wondermiddel tegen diepe rimpels is de Tända niet maar de Tända zorgt er wel voor dat je huid er beter, strakker en stralender uitziet. Fijne rimpeltjes en lijntjes worden ‘verzacht’ en je huid ziet er ook steviger en gelift uit. Ik krijg de laatste tijd heel veel complimenten dat ik er goed uitzie en ik denk dat de combinatie van de crèmes van Pascaud en de Tända lichttherapie hier zeker aan mee hebben geholpen. Natuurlijk is de Tända geen goedkope aanschaf, maar als ik bedenk hoeveel geld ik al heb uitgegeven aan dure potten met allerlei anti-rimpel ‘beloftes’ zou ikzelf de Tända kopen en die dure potten crèmes laten staan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com