Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Henry Holland ontwerpt voor Roxy Heart

Roxy heeft weer een exclusieve ontwerper aan het werk gezet voor de Roxy Heart collectie, want na Laura Figueras (Bambi by Laura) en Zakee Shariff is het nu de beurt aan Henry Holland (House of Holland).

Henry Holland voor Roxy Heart

Roxy Heart is de exclusieve lijn van het merk Roxy en de Heart collectie wordt steeds ontworpen door bekende en invloedrijke mensen uit de mode- of muziekwereld. Henry Holland heeft 15 kledingstukken ontworpen in felle kleuren en versierd met hartjes, ritsen, studs en leren details. Vanaf oktober 2010 ligt alles in de winkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?