You are here: Home » Fashion » Henry Holland ontwerpt voor Roxy Heart

Henry Holland ontwerpt voor Roxy Heart

geschreven door Constance

Roxy heeft weer een exclusieve ontwerper aan het werk gezet voor de Roxy Heart collectie, want na Laura Figueras (Bambi by Laura) en Zakee Shariff is het nu de beurt aan Henry Holland (House of Holland).

Henry Holland voor Roxy Heart

Roxy Heart is de exclusieve lijn van het merk Roxy en de Heart collectie wordt steeds ontworpen door bekende en invloedrijke mensen uit de mode- of muziekwereld. Henry Holland heeft 15 kledingstukken ontworpen in felle kleuren en versierd met hartjes, ritsen, studs en leren details. Vanaf oktober 2010 ligt alles in de winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com