You are here: Home » Gadgets » Brillen van Moscot

Brillen van Moscot

geschreven door Constance

Het Amerikaanse brillenmerk Moscot bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in New York. De oprichter van Moscot, Hyman Moscot, is begonnen met de verkoop van zonnebrillen (in een handkar) aan de Lower East Side (begin 1900) en de rest is geschiedenis want momenteel werkt de 4e generatie van de familie Moscot in het bedrijf.

moscot

Er zijn 3 collecties; de Moscot Originals (deze collectie is gebaseerd op monturen uit de jaren 1930 tot 1970), de Moscot Titanium (hierbij de typische Moscot monturen ‘vertaald’ naar het superlichte materiaal titanium) en de Moscot Spirits (klassiek en style worden gecombineerd waardoor je een luxe en tijdloze uitstraling krijgt). Bijna alle monturen zijn te gebruiken als gewone (lees)bril maar ook als zonnebril. Een van meest bekende dragers van een Moscot bril is regisseur Woody Allen en ook Johnny Depp is een fan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com