You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Gadget test: Sony bloggie, deel 2

Gadget test: Sony bloggie, deel 2

geschreven door Constance

Zoals beloofd heb ik weer een test gedaan met de Sony Bloggie, en deze test is een stuk beter gelukt dan de 1e keer. Ik hou het gewoon maar op het gebrek aan licht tijdens ons diner want de opnames van de Giro d’Italia 2010 zijn erg goed geworden.

Sony bloggie

Ik heb zelf al een aantal jaren de Flip Mino HD camera dus had ik ook gelijk de mogelijk om de camera’s met elkaar te vergelijken. Het voordeel van de Sony bloggie tov. de Flip Mino HD is dat de opnameknop van de bloggie een stuk directer reageert dan die van de Flip dus weet je zeker dat als ie hem aanzet, dat ie ook echt aangaat. Dit lukt met de Flip niet altijd in 1 keer. Verder gaat het uploaden van de opnames naar Youtube ook veel sneller. Ik vind wel (en dat geldt ook voor de Flip Mino) dat je de Sony bloggie niet echt als fotocamera kan gebruiken want de kwaliteit van de foto’s zijn toch altijd een stuk minder dan met een echte camera. Maar het is wel handig dat de fotocamerafunctie op het apparaat zit, want je hoeft niet met, en een videocamera en een gewone camera, te lopen slepen. De 360 graden (losbijgeleverde) panoramalens is een leuke gadget, maar ik ga deze niet heel veel gebruiken, mede omdat je het lensje weer los mee moet nemen en dat is niet altijd even praktisch. Je kunt de Sony bloggie ook op een statief bevestigen.

Hierbij 3 opnames van de Giro d’Italia 2010 gemaakt met de roze (ja we houden het in de Giro kleuren) Sony bloggie!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lzqre6CKCPQ[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4FhvqfZRT0k[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HobBFOgcd-8[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com