Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
ladygadgets

Gadget test: Sony bloggie, deel 2

Zoals beloofd heb ik weer een test gedaan met de Sony Bloggie, en deze test is een stuk beter gelukt dan de 1e keer. Ik hou het gewoon maar op het gebrek aan licht tijdens ons diner want de opnames van de Giro d’Italia 2010 zijn erg goed geworden.

Sony bloggie

Ik heb zelf al een aantal jaren de Flip Mino HD camera dus had ik ook gelijk de mogelijk om de camera’s met elkaar te vergelijken. Het voordeel van de Sony bloggie tov. de Flip Mino HD is dat de opnameknop van de bloggie een stuk directer reageert dan die van de Flip dus weet je zeker dat als ie hem aanzet, dat ie ook echt aangaat. Dit lukt met de Flip niet altijd in 1 keer. Verder gaat het uploaden van de opnames naar Youtube ook veel sneller. Ik vind wel (en dat geldt ook voor de Flip Mino) dat je de Sony bloggie niet echt als fotocamera kan gebruiken want de kwaliteit van de foto’s zijn toch altijd een stuk minder dan met een echte camera. Maar het is wel handig dat de fotocamerafunctie op het apparaat zit, want je hoeft niet met, en een videocamera en een gewone camera, te lopen slepen. De 360 graden (losbijgeleverde) panoramalens is een leuke gadget, maar ik ga deze niet heel veel gebruiken, mede omdat je het lensje weer los mee moet nemen en dat is niet altijd even praktisch. Je kunt de Sony bloggie ook op een statief bevestigen.

Hierbij 3 opnames van de Giro d’Italia 2010 gemaakt met de roze (ja we houden het in de Giro kleuren) Sony bloggie!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lzqre6CKCPQ[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4FhvqfZRT0k[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HobBFOgcd-8[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?