You are here: Home » Accessoires » Philips komt met een strijkijzer voor mannen!

Philips komt met een strijkijzer voor mannen!

geschreven door Constance

Philips introduceert een handig strijkijzer, speciaal voor mannen. Want strijken is vaak een heel karwei, maar een noodzakelijk kwaad voor moderne mannen.

philips mannenstrijkijzer

Ze willen immers dat hun kleding er onberispelijk en kreukvrij uitziet, en zoeken dus naar het beste hulpmiddel voor deze klus. Ze willen snelheid, krachtige prestaties, perfecte resultaten én een fraai uiterlijk dat bovendien robuust en krachtig is. Het nieuwe Philips mannenstrijkijzer zit in een stoere zwarte koffer dat pure mannelijkheid uitstraalt. Met de stijlvolle vormgeving, een donkere kleurstelling en metalen accenten heeft hij bijna meer weg van een futuristische racewagen dan een klassiek strijkijzer.  Echter, achter het stoere doch elegante uiterlijk gaan hoogstaande kenmerken schuil die strijken gemakkelijk en snel maken. Dit mannenstrijkijzer is gewapend met een vermogen van 2400 watt en een krasbestendige zoolplaat, is onbreekbaar en glijdt als geen ander over de kledingstukken om keer op keer een onberispelijk resultaat te garanderen, moeiteloos en in een mum van tijd. Deze nieuwe ‘must-have’ beschikt over een vooruitstrevende stoomtechnologie die tot 40 g continue stoom voortbrengt om zelfs de meest gekreukte kledingstukken perfect en onberispelijk glad te strijken door de stoomdeeltjes diep in het textiel te laten doordringen en kreuken snel weg te toveren. Voor moeilijke zones beschikt het strijkijzer voor mannen over een Steam Boost-functie die een intense stoomstoot van 100 g vrijgeeft om op elk moment de meest hardnekkige kreuken in enkele seconden weg te werken, wat kledingstukken met een onberispelijke ‘look & feel’ garandeert. Een stevige, krasbestendige zoolplaat van hoogstaand anodilium maakt dat het strijkijzer soepel over het textiel glijdt. Het strijkt valse plooien makkelijk glad en strijkt moeiteloos rond knopen en in hoekjes voor een perfect resultaat, eenvoudig en snel. Tot nog toe was het echter niet altijd eenvoudig voor mannen om dit perfecte strijkijzer op de kop te tikken. Veel strijkijzers voelen gewoon niet stevig genoeg aan om in alle vertrouwen die berg gekreukte overhemden om te toveren tot een stapel perfect gladgestreken kledingstukken. Bovendien vallen heel wat strijkijzers op de markt niet in de smaak bij mannen die uitzijn op functionaliteit en design. Ze kunnen hun zoektocht naar het perfecte strijkijzer nu wel stopzetten, want Philips heeft hét strijkijzer voor mannen ontwikkeld. Deze nieuwe, ultieme strijkhulp moet gewoon een plaatsje krijgen in de gereedschapskist, om zelfverzekerd en snel je stapel strijkgoed onder handen te nemen.  Het nieuwe Philips strijkijzer voor mannen laat alle tegenzin wegsmelten en klaart de klus in een mum van tijd. Zo kun je, met een kreukvrij zelfvertrouwen, je tijd besteden aan belangrijkere dingen. Het Philips strijkijzer voor mannen zal verkrijgbaar zijn vanaf midden mei 2010 tot de voorraad strekt voor de prijs van € 79,99.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com