You are here: Home » Gadgets » Bijzondere thee: Tea forté

Bijzondere thee: Tea forté

geschreven door Constance

Ik ben dol op thee, en helemaal als deze erg lekker smaakt en ook nog eens in een bijzondere verpakking wordt gepresenteerd.

tea forte

Met Tea forté kom ik helemaal aan mijn trekken want alleen de theebuiltjes zijn al een lust voor het oog. Als je de piramidevormige zakjes uit de verpakking en in een glas of kopje zet, valt gelijk het kleine theeblaadje bovenaan het theebuiltje op. Hiermee haal je je zakje weer heel gemakkelijk uit je glas of theepot. theeglas

De theeën zijn verdeeld in verschillende categorieën, zoals zwarte thee, witte thee en groene thee. Maar ook zijn er speciale theeën voor het maken van  ijsthee (Tea-over-Ice) en mijn interesse gaat uit naar de zgn. Cocktail Infusions. Dit zijn speciale thee-combinaties die zich heel goed met rum, wodka of gin laten mengen. Ben je meer een liefhebber van losse theeblaadjes dan is er bij Tea forté de Loose Tea Canister incl. bijbehorende houder of theemok. Zowieso zijn de Tea forté accessoires erg mooi om te zien en voor de echte theeliefhebber een must.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com