Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland
  • Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier
  • Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola
  • Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store
  • Gezien bij Xenos; verbouw je eigen groente, fruit, thee en kruiden Gezien bij Xenos; verbouw je eigen groente, fruit, thee en kruiden
  • Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen
shoppen

Bijzondere thee: Tea forté

Ik ben dol op thee, en helemaal als deze erg lekker smaakt en ook nog eens in een bijzondere verpakking wordt gepresenteerd.

tea forte

Met Tea forté kom ik helemaal aan mijn trekken want alleen de theebuiltjes zijn al een lust voor het oog. Als je de piramidevormige zakjes uit de verpakking en in een glas of kopje zet, valt gelijk het kleine theeblaadje bovenaan het theebuiltje op. Hiermee haal je je zakje weer heel gemakkelijk uit je glas of theepot. theeglas

De theeën zijn verdeeld in verschillende categorieën, zoals zwarte thee, witte thee en groene thee. Maar ook zijn er speciale theeën voor het maken van  ijsthee (Tea-over-Ice) en mijn interesse gaat uit naar de zgn. Cocktail Infusions. Dit zijn speciale thee-combinaties die zich heel goed met rum, wodka of gin laten mengen. Ben je meer een liefhebber van losse theeblaadjes dan is er bij Tea forté de Loose Tea Canister incl. bijbehorende houder of theemok. Zowieso zijn de Tea forté accessoires erg mooi om te zien en voor de echte theeliefhebber een must.