You are here: Home » In & om het huis » Vogelhuisjes helemaal hot!

Vogelhuisjes helemaal hot!

geschreven door Constance

birdbox_foto1

De tijd dat vogelhuisjes er een beetje bij hingen aan een verlaten berk is voorbij! Je kan geen webshop meer openen, winkel meer inlopen, woonblad meer openslaan, of  je ziet er wel een.

Onze gevleugelde vrienden zijn er in de jaren wel op vooruit gegaan moet ik zeggen. Het design is tegenwoordig zo aangepast aan de tijd dat het bijna een musthave is geworden. De huisvesting van de pimpelmees is gepimpt! Zo heeft  Blomus  en een aantal mooie ontwerpen.

blomus vogelhuis

Echter, de traditionele vogelhuisjes bevinden zich ook in een soort van revival, maar dan binnenshuis. Zo koop je tegenwoordig een blankhouten huisje dat je zelf kan schilderen, behangen en beplakken. Het is een leuk cadeautje of thema-doe-idee voor een verjaardagsfeestje. Als je zelf over wat creativiteit beschikt, laat je ideeën dan de vrije loop. Hang een aantal verschillende vogelhuisjes wat nonchalant bij elkaar aan de wand en het ziet er bijzonder uit.

Maar het vogelhuisje van Eva Solo  zou mijn appartementje worden mocht ik in een volgend leven als koolmees terugkeren!

Cécile van de Ven, InterieurTipgever Utrecht Zuid

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Tweets die vermelden Vogelhuisjes helemaal hot! - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 12 mei 2010 - 18:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen. wonen heeft gezegd: Vogelhuisjes helemaal hot! De tijd dat vogelhuisjes er een beetje bij hingen aan een verlaten berk is voorbij! Je kan g.. http://dld.bz/dcBs […]

Reageer
Tweets die vermelden Vogelhuisjes helemaal hot! - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 12 mei 2010 - 18:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen. wonen heeft gezegd: Vogelhuisjes helemaal hot! De tijd dat vogelhuisjes er een beetje bij hingen aan een verlaten berk is voorbij! Je kan g.. http://dld.bz/dcBs […]

Reageer
Tweets die vermelden Vogelhuisjes helemaal hot! - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 12 mei 2010 - 18:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen. wonen heeft gezegd: Vogelhuisjes helemaal hot! De tijd dat vogelhuisjes er een beetje bij hingen aan een verlaten berk is voorbij! Je kan g.. http://dld.bz/dcBs […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com