Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Gadget test: Hippe Nutcase fietshelm bij Bike Urban

Aangezien ik nog steeds bezig ben met de zoektocht naar de perfecte transportfiets voor mezelf, ben ik druk aan het speuren op internet en dan kom je ook heel veel leuke fietsaccessoires tegen.

nutcase

Bij de webshop van Bike Urban verkopen ze niet alleen fietsen maar ook hele bijzondere, trendy en mooie fietsaccessoires, zoals de zadels en fietstassen van Brooks, maar ook de hippe Nutcase fietsenhelmen. De Nutcase helmen zijn niet alleen te gebruiken voor op de fiets, maar zijn perfect om mee te gaan skiƫn of snowboarden.

Ik heb een Nutcase helm opgestuurd gekregen (maat S/M) en volgens de Amerikaanse website is deze helm geschikt voor kinderen van 4 tot 18 jaar, maar tot mijn grote verbazing paste de Nutcase niet alleen mij, maar ook Testman! (We hebben blijkbare kleinere hoofden dan de gemiddelde Amerikaan.) De Nutcase wordt geleverd inclusief verschillende schuimrubberen kussentjes zodat je de helm helemaal kunt aanpassen aan je hoofdmaat. Speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar heeft Nutcase de Little Nutty en bij deze helmen is de maat in te stellen dmv. een draaisysteem.

Afgelopen zondag heeft Testman de Nutcase meegenomen op zijn wekelijkse mountainbike tripje en hij was razend enthousiast. Ook omdat de Nutcase er veel trendy-er en hipper uitziet dan de gemiddelde fietshelm.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?