You are here: Home » Accessoires » Gadget test: Hippe Nutcase fietshelm bij Bike Urban

Gadget test: Hippe Nutcase fietshelm bij Bike Urban

geschreven door Constance

Aangezien ik nog steeds bezig ben met de zoektocht naar de perfecte transportfiets voor mezelf, ben ik druk aan het speuren op internet en dan kom je ook heel veel leuke fietsaccessoires tegen.

nutcase

Bij de webshop van Bike Urban verkopen ze niet alleen fietsen maar ook hele bijzondere, trendy en mooie fietsaccessoires, zoals de zadels en fietstassen van Brooks, maar ook de hippe Nutcase fietsenhelmen. De Nutcase helmen zijn niet alleen te gebruiken voor op de fiets, maar zijn perfect om mee te gaan skiën of snowboarden.

Ik heb een Nutcase helm opgestuurd gekregen (maat S/M) en volgens de Amerikaanse website is deze helm geschikt voor kinderen van 4 tot 18 jaar, maar tot mijn grote verbazing paste de Nutcase niet alleen mij, maar ook Testman! (We hebben blijkbare kleinere hoofden dan de gemiddelde Amerikaan.) De Nutcase wordt geleverd inclusief verschillende schuimrubberen kussentjes zodat je de helm helemaal kunt aanpassen aan je hoofdmaat. Speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar heeft Nutcase de Little Nutty en bij deze helmen is de maat in te stellen dmv. een draaisysteem.

Afgelopen zondag heeft Testman de Nutcase meegenomen op zijn wekelijkse mountainbike tripje en hij was razend enthousiast. Ook omdat de Nutcase er veel trendy-er en hipper uitziet dan de gemiddelde fietshelm.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Gadget test: Hippe Nutcase fietshelm bij Bike Urban - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 17 mei 2010 - 00:18

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Marieke de Groot. Marieke de Groot heeft gezegd: Nice article about Nutcase helmets: http://ladygadgets.blogo.nl/2010/05/13/hippe-nutcase-fietshelm-bij-bike-urban/ […]

Reageer
Tweets die vermelden Gadget test: Hippe Nutcase fietshelm bij Bike Urban - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 17 mei 2010 - 00:18

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Marieke de Groot. Marieke de Groot heeft gezegd: Nice article about Nutcase helmets: http://ladygadgets.blogo.nl/2010/05/13/hippe-nutcase-fietshelm-bij-bike-urban/ […]

Reageer
Mike Boon 17 juni 2010 - 14:30

Koop de coole nutcase helmen op http://www.kinderenkoning.be

GRATIS verzending in Belgie.

Reageer
Mike Boon 17 juni 2010 - 14:30

Koop de coole nutcase helmen op http://www.kinderenkoning.be

GRATIS verzending in Belgie.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com