Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
shoppen

Test: de Nutcase fietshelm van Bike Urban

Mijn transportfiets is nog steeds niet besteld (ik heb nl. weer een ander leuk, hip en trendy merk ontdekt, binnenkort meer) maar ik ben ondertussen wel een aantal bijzondere online fietswinkels tegengekomen, en een daarvan is Bike Urban.

nutcase

Bike Urban verkoopt niet alleen fietsen maar ook bijzondere accessoires: oa. de fietszadels en -tassen van Brooks, maar ook de fietshelmen van Nutcase. (Je kunt de Nutcase helmen ook gebruiken tijdens het skiën en/of snowboarden.)

Ik heb een hippe Nutcase helm opgestuurd gekregen en er zijn 2 modellen: de Little Nutty (voor kinderen van 0 t/m 4 jaar) en de Nutcase (vanaf 4 t/m 18 jaar). Testman en ik hebben zelf ook de Nutcase gepast en tot onze verbazing paste de helm ons allebei (Tja de gemiddelde Amerikaan heeft blijkbaar een groter hoofd). Je kunt de pasvorm aanpassen dmv. de meegeleverde schuimrubberen kussentjes (bij de Littel Nutty kan dit door een draaisysteem).

Natuurlijk moest de Nutcase ook getest worden en daar heb ik dan Testman voor. Hij heeft de helm meegenomen op zijn wekelijkse mountainbike date en hij is helemaal enthousiast. De reden: de Nutcase is gewoon veel hipper en trendy-er dan zijn ‘oude’ fietshelm en het oog wil toch ook wat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?