Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Italiaanse scooters Italiaanse scooters
  • Gadget Test: Elektrische Scooter eeeeFUN Gadget Test: Elektrische Scooter eeeeFUN
  • Een hippe helm Een hippe helm
ladygadgets

Mister Chi scooter

Het Chinese scooterlabel ‘Mister Chi’is trots op zijn Chinese roots. Mister Chi scooters lopen namelijk ver vooruit op de westerse scootertrends en zitten technisch ook nog eens goed in elkaar met hun stille en superzuinige motor en kwalitatief hoogstaande onderdelen.

mister chi original

In het najaar van 2009 introduceerde Mister Chi de ‘Original’ waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Zo kun je kiezen uit 36 kleuren en kan er geheel naar eigen smaak worden gevarieerd in de kleuren van de onderdelen. Mail je bestelling een foto mee, dan schilderen ze die in China op je Mister Chi en natuurlijk kan ook  je bedrijfslogo worden geprint.

Dit jaar lanceert Mister Chi zijn nieuwste model: de ‘Silk’. Door de vorm ideaal om je door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren en als je dat liever zonder helm doet, heeft Mister Chi uiteraard ook snorscooters. Het fifties design is in 6 retro kleuren verkrijgbaar en wordt standaard geleverd met een reservewielbuddy. Ook met de Silk kan je je scooter volledig personalizen, bijvoorbeeld met een voorrek, dubbel zadel, en vloermatten. Je rijdt de Mister Chi ‘Silk’ vanaf 1749 euro en Mister Chi ‘Original’ al vanaf 999 euro!

mister chi silk
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?