You are here: Home » Beauty » GirlsFair in Westergasfabriek

GirlsFair in Westergasfabriek

geschreven door Constance

De GirlsFair, op 3 juli as.,  is de girls-only beurs van 2010, waar meiden tussen de 14 en 24 alles kunnen vinden op het gebied van mode, beauty & lifestyle.

girlsfair

Er worden veel activiteiten georganiseerd op de GirlsFair en er is genoeg ruimte om gewoon even te zitten en te kletsen. Dit gaat allemaal plaats vinden op een van de mooiste locaties in Amsterdam: de Westergasbriek. Dus heel makkelijk bereikbaar per fiets, scooter, auto of openbaar vervoer.

Wat kan je verwachten? Stands met diverse bekende top merken, veel te gekke aanbiedingen en acties, workshops op gebied van mode en styling, (mode) shows, demonstraties en presentaties, make-over, maak een foto en voel je topmodel, informatie over opleidingen, werk, maatschappelijke- en gezondheidsthema’s, diverse media, muziek en films, modellenscouting en uiteraard diverse optredens van bekende (Nederlandse) artiesten

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com