Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Laat je online casten, iCasting! Laat je online casten, iCasting!
  • Sunday Market Herfstshoppen Sunday Market Herfstshoppen
  • Word jij het nieuwe Palmer’s model? Word jij het nieuwe Palmer’s model?
shoppen

GirlsFair in Westergasfabriek

De GirlsFair, op 3 juli as.,  is de girls-only beurs van 2010, waar meiden tussen de 14 en 24 alles kunnen vinden op het gebied van mode, beauty & lifestyle.

girlsfair

Er worden veel activiteiten georganiseerd op de GirlsFair en er is genoeg ruimte om gewoon even te zitten en te kletsen. Dit gaat allemaal plaats vinden op een van de mooiste locaties in Amsterdam: de Westergasbriek. Dus heel makkelijk bereikbaar per fiets, scooter, auto of openbaar vervoer.

Wat kan je verwachten? Stands met diverse bekende top merken, veel te gekke aanbiedingen en acties, workshops op gebied van mode en styling, (mode) shows, demonstraties en presentaties, make-over, maak een foto en voel je topmodel, informatie over opleidingen, werk, maatschappelijke- en gezondheidsthema’s, diverse media, muziek en films, modellenscouting en uiteraard diverse optredens van bekende (Nederlandse) artiesten

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?