You are here: Home » Accessoires » Louis Vuitton komt met iPad hoes

Louis Vuitton komt met iPad hoes

geschreven door Constance

In navolging van de iPhone en iPod hoesjes van Louis Vuitton, komt dit Franse lederwarenmerk ook met een hoes voor je iPad.

louis vuitton case ipad

Vanaf volgend jaar (kan je vast gaan sparen) liggen 2 Louis Vuitton hoezen in de winkels. Het ene motief is de klassieker Monogram en de andere print wordt het geblokte Damier Graphite.  De hoesjes gaan rond de euro 360 kosten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?