You are here: Home » Fashion » Schoenencollectie herfst/winter 2010/2011

Schoenencollectie herfst/winter 2010/2011

geschreven door Constance

De zomer moet nog komen (wanneer weet niemand) maar ik heb al wat previews voor de nieuwe schoenen- en laarzencollectie’s voor aankomend najaar en winter!

manfield

Bij Manfield ligt de nadruk (bij zowel de geklede als de sportieve collecties) op eenvoudige modellen maar wel met stylish detail, zoals metal works, ritsen en stoere gespen.  De kleur zwart blijft favoriet en natuurlijk zijn er verschillende modellen: de pump, de veterpump, enkelboot, bikerboot en ‘over the knee’ laarzen. Behalve zwart zijn ook grijs, beige, blauw, cognac en (bordeaux) rood terug te vinden.
Opvallend in de collectie is de enorme variatie in enkelboots, bewerkt met details als ritsen, gespen en metalen kettingen. Pumps zijn er in allerlei modellen, nieuw hierbij is de brede enkelband.

Bij Dolcis zijn het de stoere laarzen, van hoog tot laag en van ruig tot casual. Dit zijn ook weer de bikerboots, cowboy laarzen en de ‘over the knee’ modellen. Maar natuurlijk vind je ook enkellaarsjes en pumps. De hoofdkleuren zijn grijs, zwart, crème, wit (!) en cognac.

Invito heeft weer een zeer trendy, eigenwijze collectie maar ook bij hen zijn de bikerboot en de ‘over the knee’ laars je van het. Bij Invito zie je verschillende variaties. Evenals de enkellaars met een ronde of een stoere neus en een hoge hak of een plateauzool en sleehak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com