Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

Armband tegen muggenbeten

Als het goed is, wordt ooit nog eens zomer dit jaar en dan krijg je ’s nachts weer last van het gezoem van muggen en (erger) muggenbeten.

musquitno

Natuurlijk kan je aan de slag met geurkaarsen en citroenzalfjes, maar vaak ben je dan al te laat. Daarom bedacht MosquitNo een armband met daarop de tekst ‘Don’t bite me please!’ en de werkstoffen in dit armbandje werken minimaal 48 uur. Je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren en vervolgens maak je armband op maat dmv. de stalen sluiting. Het siliconen armbandje neemt de natuurlijke citronella-geur op en staat deze daarna (langzaam) weer af. Na gebruik vormt een stapel MosquitNo’s eenย  citronella-kaars die je bijv. op je nachtkastje kan zetten, want er blijft altijd nog iets achter van de geur. En je steunt met de aankoop van een set van 5 bandjes ook nog eens het goede doel ‘Malaria No More’ want een deel van de winst wordt afgestaan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?