Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Armband tegen muggenbeten

Als het goed is, wordt ooit nog eens zomer dit jaar en dan krijg je ’s nachts weer last van het gezoem van muggen en (erger) muggenbeten.

musquitno

Natuurlijk kan je aan de slag met geurkaarsen en citroenzalfjes, maar vaak ben je dan al te laat. Daarom bedacht MosquitNo een armband met daarop de tekst ‘Don’t bite me please!’ en de werkstoffen in dit armbandje werken minimaal 48 uur. Je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren en vervolgens maak je armband op maat dmv. de stalen sluiting. Het siliconen armbandje neemt de natuurlijke citronella-geur op en staat deze daarna (langzaam) weer af. Na gebruik vormt een stapel MosquitNo’s een  citronella-kaars die je bijv. op je nachtkastje kan zetten, want er blijft altijd nog iets achter van de geur. En je steunt met de aankoop van een set van 5 bandjes ook nog eens het goede doel ‘Malaria No More’ want een deel van de winst wordt afgestaan.