You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: LG Stoomstofzuiger

Gadget Test: LG Stoomstofzuiger

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag is, door Patrick van LG, het testmodel van de LG Steam Kompressor stofzuiger afgeleverd. En ik ga de aankomende 3 weken met deze stofzuiger aan de slag.

lg stofzuiger

Het 1e was opviel toen ik de doos openmaakte was de hoeveelheid mondstukken die bij de stofzuiger geleverd zijn. In de doos zit nl. niet alleen de stoomzuigmond (de rode), maar ook een mondstuk voor gladde vloeren, een zuigstuk voor harde en zachte vloeren, en speciale opzetstukken voor het schoonmaken van matrassen, banken en kussens. Verder zit er een speciale ‘dweil’ bij voor het stoomzuigen op een houten vloer en 3 microvezeldoeken voor het stoomzuigen op andere harde vloeren.

Ik heb gisteren mijn vloer met de ‘gewone’ zuigmond gereinigd en dit zijn mijn ervaringen: het snoer is lekker lang (9 meter) dus je komt overal goed bij, zonder dat je tussendoor van stopcontact hoeft te veranderen. (Mijn woonkamer en keuken zijn bij elkaar ong. 40 m2.) Je zet de stofzuiger aan dmv. de knop op het handvat en ja, niet alleen bij mijn LG stoom wasmachine, maar ook op de LG Steam Kompressor hoor je een melodietje als begint met stofzuigen en verder kan je ook de zuigkracht regelen op het handvat met de knoppen min. en max. Wat mij verder opviel was dat de zuigmond en de stofzuigerbuis behoorlijk flexibel zijn waardoor je makkelijk onder een tafel en stoelen kan komen. De stofzuigerbuis is ook (traploos) in hoogte te verstellen en was voor mij (ik ben 1.78 meter lang) op de maximale stand prima.

Aankomende week ga ik aan de slag met het stoomzuigen en ik kan met 1 zuigmond zuigen en stomen, dus je hoeft niet van mondstuk te wisselen. Ik ga het stoomzuigen op mijn natuurstenen vloer uitproberen, maar ook op de tegelvloer in de badkamer en het Novilon op kantoor. Dus binnenkort meer incl. testvideo’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com