Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue
  • Test; Zijden kussensloop voor mooi haar en huid Test; Zijden kussensloop voor mooi haar en huid
  • Nieuw Nederlands armbandenmerk; by Jozemiek Nieuw Nederlands armbandenmerk; by Jozemiek
  • De perfecte blouse De perfecte blouse
  • Tips voor het kopen van een zijden dekbed Tips voor het kopen van een zijden dekbed
  • Nieuwe collectie zijde sjaals Nieuwe collectie zijde sjaals
shoppen

Jurken van Dutchess

Nederland is weer een mooi kledingmerk rijker: Dutchess genaamd. En voor aankomende najaar ligt de nadruk op schitterende jurkjes.

dutchess

De ontwerpster achter Dutchess is Gwen van Assem en zij gebruikt voornamelijk zachte poedertinten voor haar gehele collectie (jurken, leggings, vesten en pantalons). De materialen die gebruikt worden zijn mohair, kasjmier/wol, gewassen zijde en tricot. Ik heb al een aantal creaties mogen bewonderen en ik werd gelijk hebberig. De jurken zien er niet alleen zeer comfortabel uit, maar dragen ook nog eens erg prettig, zijn super vrouwelijk en zij kunnen eindeloos gecombineerd worden: sportief dmv. een legging en stoere laarzen, tot gekleed met een paar hoge pumps en een panty.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?