You are here: Home » Fashion » Jurken van Dutchess

Jurken van Dutchess

geschreven door Constance

Nederland is weer een mooi kledingmerk rijker: Dutchess genaamd. En voor aankomende najaar ligt de nadruk op schitterende jurkjes.

dutchess

De ontwerpster achter Dutchess is Gwen van Assem en zij gebruikt voornamelijk zachte poedertinten voor haar gehele collectie (jurken, leggings, vesten en pantalons). De materialen die gebruikt worden zijn mohair, kasjmier/wol, gewassen zijde en tricot. Ik heb al een aantal creaties mogen bewonderen en ik werd gelijk hebberig. De jurken zien er niet alleen zeer comfortabel uit, maar dragen ook nog eens erg prettig, zijn super vrouwelijk en zij kunnen eindeloos gecombineerd worden: sportief dmv. een legging en stoere laarzen, tot gekleed met een paar hoge pumps en een panty.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com