You are here: Home » Gadgets » Customize je eigen Malibu fles

Customize je eigen Malibu fles

geschreven door Constance

Volgens mij is ‘customizen’ het woord van 2010 want na een Tiffany zonnebril, de Urban HPV bike en het Wize & Ope horloge is er nu de ‘Malibu By U’ fles.

malibu

Vanaf volgende maand ligt er bij de slijter een Limited Edition fles ‘Malibu By U’ en je kunt deze fles helemaal zelf inkleuren. De bekende witte Mailibu fles wordt nl. geleverd incl. 4 stiften in verschillende kleuren (geel, bruin, blauw en oranje) dus kan je je creativiteit zijn gang laten gaan, dvm. een leuke wens, boodschap, bedankje of gewoon een eigen creatie. En het is natuurlijk ook erg leuk om de ‘Malibu By U’ fles cadeau te krijgen of te geven. En Malibu is gemakkelijk te mixen met diverse frisdranken en ter introductie van ‘Malibu By U’ heeft Malibu een aantal nieuwe mix/cocktailrecepten samengesteld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com