Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
wonen

Samenwerking architecten en interieurarchitecten

tekening en leidingen

Ik sta echt te popelen om  meer samen te werken met architecten.Een van mijn laatste opdrachten was een vrijstaande nieuwbouwwoning. Een tamelijk grote woning en een mooi ontwerp van de architect. Toch is het vaak zo dat wij als mens ons teveel moeten aanpassen aan de woning.

We kunnen dit ook omdraaien en de woning zo ontwerpen dat het ons dient. Zeker wanneer ons budget dit toelaat. Samenwerking tussen architect en interieurontwerpers is dan ook de oplossing in dit probleem zij kunnen elkaar uitstekend aanvullen.

Interieurontwerpers kijken met andere ogen naar de woning en zijn bezig met het inrichten van deze. Ontwerpen bijvoorbeeld ook de keuken naar de wensen/eisen van de klant. Dan blijkt het soms nodig te zijn aanpassingen te kunnen doorvoeren.

In dit geval een raampartij zo te verplaatsen dat er geen nieuwe bouwvergunning nodig was maar wel de mogelijkheid gaf alle keukenwensen te vervullen. Het komt niet zo vaak voor maar in dit geval was het echt centimeterwerk.

Het is dan ook van cruciaal belang dat alle partijen (architect, interieurontwerper,aannemer, keukencentrum en installateur) direct kunnen communiceren met elkaar om fouten te voorkomen. Ook dit is mijn werk contacten leggen en zo nodig te onderhouden. De opdrachtgever adviseren en te ondersteunen waar nodig is.

 Wanneer ik een tekening onder ogen krijg bestudeer ik deze grondig. Loop eerst de basis door en ga stap voor stap verder en kijk of deze voldoet aan het wensen/eisenpakket van mijn opdrachtgever. Op deze wijze werk ik het liefst van begin tot  eind met het totaalconcept voor ogen.

Het blijft een heerlijk beroep.. interieurontwerper.Mensen blij maken met een mooi huis volledig naar hun wens ingericht en ontworpen. Geweldig!

Leonora Keegstra, interieurtipgever Friesland

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?