You are here: Home » Gadget nieuws » Braun borstel

Braun borstel

geschreven door Constance

Bij Braun hebben ze, samen Pantène, een nieuw soort haarborstel ontworpn: de Satin Hair brush.

braun

Wat is er zo bijzonder aan de Braun Satin Hair Brush? Je krijgt, dmv. 1 druk op de knop, glanzend mooi stijl haar want de borstel is uitgerust met IONTEC. IONTEC is een unieke technologie die speciaal ontworpen is om je haar te beschermen waardoor je je haar niet beschadigt tijdens het stylen. De groene ionstralen laten miljoenen satijn-ionen vrij in je haar en deze verminderen statische elektriciteit en wrijving waardoor glans en gladheid worden hersteld en je haar ook niet gaat pluizen.

Ik ben heel benieuwd of een van mijn lezeressen toevallig de Braun Satin Hair Brush gekocht of gekregen heeft en wat de ervaringen met deze borstel is. Ik wacht met spanning de reacties af.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com