You are here: Home » Accessoires » Gadget test: LG Stoomstofzuiger

Gadget test: LG Stoomstofzuiger

geschreven door Constance

Ik heb het jullie in maart al gemeld, LG heeft een stoomstofzuiger uitgebracht.

lg-kompressor-steam-166x300

Aangezien ik al een tijdje mijn was doe in een stoomwasmachine (en tot grote tevredenheid) was ik natuurlijk reuze benieuwd naar de stoomstofzuiger. As vrijdag wordt de LG Steam Kompressor bij mij afgeleverd en kan ik uitgebreid gaan testen. Nu is het zo dat mijn 2 katten elke nacht weer een dode muis mee naar binnen brengen en dan alleen de ingewanden achterlaten op mijn tegelvloer en dat geeft toch vieze vlekken. En we moeten elke dag zowieso een stofzuiger door het huis heen halen en dan is de combinatie van een stofzuiger en stomen ideaal want ik hoef nu niet meer eerst de stofzuiger te pakken en daarna weer een mop en emmer. En ik verwacht dat je daardoor toch sneller even aan het stomen slaat dan dat ik nu de vloeren dweil. Ook voor de badkamer is dit natuurlijk ideaal, want dmv. stoom haal je meer bacteriën weg want een stuk hygiënischer is. Ik ben reuze benieuwd en ik kan bijna niet wachten totdat ik met deze test kan beginnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com