Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; LauraStar Smart Strijksysteem Test; LauraStar Smart Strijksysteem
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Black & Decker lanceert de Steamitt Black & Decker lanceert de Steamitt
  • Test; BLACK+DECKER Steam-Mop deluxe Test; BLACK+DECKER Steam-Mop deluxe
  • LG lanceert LG Watch Urbane LG lanceert LG Watch Urbane
  • Test; Google Nexus 5 smartphone Test; Google Nexus 5 smartphone
ladygadgets

Gadget test: LG Stoomstofzuiger

Ik heb het jullie in maart al gemeld, LG heeft een stoomstofzuiger uitgebracht.

lg-kompressor-steam-166x300

Aangezien ik al een tijdje mijn was doe in een stoomwasmachine (en tot grote tevredenheid) was ik natuurlijk reuze benieuwd naar de stoomstofzuiger. As vrijdag wordt de LG Steam Kompressor bij mij afgeleverd en kan ik uitgebreid gaan testen. Nu is het zo dat mijn 2 katten elke nacht weer een dode muis mee naar binnen brengen en dan alleen de ingewanden achterlaten op mijn tegelvloer en dat geeft toch vieze vlekken. En we moeten elke dag zowieso een stofzuiger door het huis heen halen en dan is de combinatie van een stofzuiger en stomen ideaal want ik hoef nu niet meer eerst de stofzuiger te pakken en daarna weer een mop en emmer. En ik verwacht dat je daardoor toch sneller even aan het stomen slaat dan dat ik nu de vloeren dweil. Ook voor de badkamer is dit natuurlijk ideaal, want dmv. stoom haal je meer bacteriƫn weg want een stuk hygiƫnischer is. Ik ben reuze benieuwd en ik kan bijna niet wachten totdat ik met deze test kan beginnen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?