Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Wie wordt de nieuwe Etos Handdoekenhunk? Wie wordt de nieuwe Etos Handdoekenhunk?
  • Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart
  • Specsavers loves Moschino! Specsavers loves Moschino!
  • Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie
  • Specsavers loves Glasses Specsavers loves Glasses
shoppen

Verkiezing Brildrager van het Jaar 2010

Dyanne Beekman roept iedereen die een bril draagt op, om mee te doen aan de verkiezing ‘Brildrager van het Jaar 2010’  ism. Specsavers. De winnaar gaat Nederland vertegenwoordigen op de Internationale finale in Londen en krijgt ook een persoonlijk stijladvies van het team van Dyanne Beekman.

dyanne

Elk jaar kiest Specsavers uit talrijke inzendingen de persoon met het echte ‘specs appeal’: iemand die er met bril fantastisch uitziet en een goed oog heeft voor mode en trends.

Alle brildragers vanaf 16 jaar kunnen zich tot 12 augustus inschrijven voor de modellenwedstrijd voor brildragend Nederland. Dus vind jij dat je er fantastisch uitziet met bril, kan zich aanmelden via de website BrildragervanhetJaar.nl. Uit de inzendingen worden 12 finalisten gekozen en 9 september as. is de finale in Amsterdam. En als jij wint ga je in november naar Londen voor de Internationale finale in het Victoria & Albert Museum.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?