You are here: Home » Shoppen » Test: Maidenform Decadence

Test: Maidenform Decadence

geschreven door Constance

Enige tijd geleden heb ik, samen met collega Testvrouw, kennis gemaakt met de allernieuwste lingerielijn van Maidenform: Decadence.

maidenform

Wij hebben, recentelijk, een testset (bh & slip) ontvangen. Testvrouw en ik hebben beiden gekozen voor beugelbh en een hoge slip. Het voordeel van de Maidenform lingerie is dat zij een ‘corrigerende’ pasvorm hebben, maar dat ziet er niet zo uit.

Hier vind je de review van Testvrouw Astrid: Vorige week heb ik mijn Maidenform lingeriesetje ontvangen. Natuurlijk heb ik het meteen gepast en jammer dat het zondag was anders had ik meteen die dag er extra setjes bijgekocht. Wat een heerlijke stof en wat een perfecte pasvorm. Het draagt zo comfortabel en je figuur wordt duidelijk mooier. Geweldig die strakke broek zonder nare hobbels, je voelt je echt op en top vrouw. ABSOLUTE AANRADER!

En dit is mijn testoordeel: ik draag al vaker Maidenform lingerie maar de Decadence lijn, is samen met de Maidenform Luleh serie, toch wel het mooiste om te zien. De stof is heerlijk zacht en de bh ondersteunt en geeft mij (ik heb nl. een behoorlijke boezem) toch een heel sexy decolleté. De slip geeft steun op de plekken waar je dat precies wil en is geheel naadloos (ideaal onder een strakke broek of rok) en ziet er toch sexy uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com