Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
ladygadgets

Je eigen horloge samenstellen met Wize & Ope

Wil je je horloge kunnen aanpassen aan het seizoen, de kleur van je kleding of aan je stemming?

wize and ope

Dan moet je zeker een horloge aanschaffen van Wize & Ope, want dmv. het wisselen van de slides en banden kan je je horloge ‘customizen’. Er is een collectie die bestaat uit 50 modellen, 31 slides en 17 banden en hierdoor zijn er meer dan honderden combinaties mogelijk. En de prijzen liggen tussen de euro 69,- & euro 99,- per stuk. Je kiest eerst de kleur van de band en daarna zijn de vorm en de kleur van de slides aan de beurt. Er zijn slides in felle kleuren en in diverse vormen, maar ik ben zelf helemaal weg van de slides met Swarovski strass!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?