You are here: Home » Accessoires » Je eigen horloge samenstellen met Wize & Ope

Je eigen horloge samenstellen met Wize & Ope

geschreven door Constance

Wil je je horloge kunnen aanpassen aan het seizoen, de kleur van je kleding of aan je stemming?

wize and ope

Dan moet je zeker een horloge aanschaffen van Wize & Ope, want dmv. het wisselen van de slides en banden kan je je horloge ‘customizen’. Er is een collectie die bestaat uit 50 modellen, 31 slides en 17 banden en hierdoor zijn er meer dan honderden combinaties mogelijk. En de prijzen liggen tussen de euro 69,- & euro 99,- per stuk. Je kiest eerst de kleur van de band en daarna zijn de vorm en de kleur van de slides aan de beurt. Er zijn slides in felle kleuren en in diverse vormen, maar ik ben zelf helemaal weg van de slides met Swarovski strass!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com