You are here: Home » Gadgets » Customize je horloge met Wize & Ope

Customize je horloge met Wize & Ope

geschreven door Constance

Ben je in de mood voor een ander horloge en dat eigenlijk elke dag? Of wil je je horloge kunnen aanpassen aan het seizoen, de kleur van je kleding of aan je stemming?

wize and ope

Dan is een horloge van Wize & Ope, echt iets voor jou want door het wisselen van de slides en banden kan je je horloge ‘customizen’. De collectie bestaat uit 50 modellen, 31 slides en 17 banden en hierdoor zijn er meer dan honderden combinaties mogelijk. Je kiest eerst de kleur van de band en daarna zijn de vorm en de kleur van de slides aan de beurt. Er zijn slides in felle kleuren en in diverse vormen, maar ik ben zelf helemaal weg van de slides met Swarovski strass en de gouden en zilveren strepen. En de horloges kosten tussen de euro 69,- & euro 99,- per stuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com