Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Auping Better Days slaap app Auping Better Days slaap app
  • Nieuwe Fitbit modellen Nieuwe Fitbit modellen
  • Gingko Cube Click wekker Gingko Cube Click wekker
  • Nederlandse design speakers Nederlandse design speakers
  • Test; Gadgets van Native Union Test; Gadgets van Native Union
  • Test: DAB+ radio’s Test: DAB+ radio’s
ladygadgets

JBL On Time Micro speakerdock & wekker

Wat is er nu niet lekkerder dan wakker worden met je eigen muziekje en dat je je wekker ook nog kan gebruiken als speakerdock?

speakerdock

De JBL On Time Micro Speakerdock is geschikt voor alle versies van iPod & de iPhone, maar ook voor andere mp-3 spelers, laptops en cd-spelers. Het speakerdock heeft ook een am/fm radio en 7 verschillende alarmfuncties waardoor ie ook kan fungeren als wekker. Hij is er in het wit of zwart en heeft een vermogen van 2 x 6 Watt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?