You are here: Home » Beauty » Test: Lange wimpers met Revitalash

Test: Lange wimpers met Revitalash

geschreven door Constance

Afgelopen zaterdag lag het pakketje met mijn testexemplaar Revitalash in de brievenbus, dus het testen kan gaan beginnen.

kanebo sensai

Als je de voor en na foto’s op de website en op de gebruiksaanwijzing ziet dan zijn de eindresultaten zeer veel belovend. Ik heb daarom alvast een ‘voor’ foto geplaatst (zonder mascara) en een ‘na’ foto (met mascara), voordat ik met Revitalash ben begonnen.

Ik heb al heel wat mascara’s gebruikt en de mascara die ik momenteel gebruik (en dus een redelijk goed resultaat geeft; lange en volle wimpers) is de mascara Sensai 38℃. (volumising) van Kanebo. Je kunt de Sensai 38℃. mascara gewoon met warm water afhalen, dus is het ook gelijk een waterproof mascara en een gewone mascara in-een. (Want regenwater is altijd kouder dan 38 graden.)

Elke avond breng ik met een klein eyelinerkwastje Revitalash op de wimperimplant aan (na het reiningen van je gezicht/ogen) en na minimaal 3 weken (tot max. 10 weken) moet ik resultaat gaan zien, dus ik ben reuze benieuwd!

zonder mascaramet mascara

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com