Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
shoppen

Test: Lange wimpers met Revitalash

Afgelopen zaterdag lag het pakketje met mijn testexemplaar Revitalash in de brievenbus, dus het testen kan gaan beginnen.

kanebo sensai

Als je de voor en na foto’s op de website en op de gebruiksaanwijzing ziet dan zijn de eindresultaten zeer veel belovend. Ik heb daarom alvast een ‘voor’ foto geplaatst (zonder mascara) en een ‘na’ foto (met mascara), voordat ik met Revitalash ben begonnen.

Ik heb al heel wat mascara’s gebruikt en de mascara die ik momenteel gebruik (en dus een redelijk goed resultaat geeft; lange en volle wimpers) is de mascara Sensai 38℃. (volumising) van Kanebo. Je kunt de Sensai 38℃. mascara gewoon met warm water afhalen, dus is het ook gelijk een waterproof mascara en een gewone mascara in-een. (Want regenwater is altijd kouder dan 38 graden.)

Elke avond breng ik met een klein eyelinerkwastje Revitalash op de wimperimplant aan (na het reiningen van je gezicht/ogen) en na minimaal 3 weken (tot max. 10 weken) moet ik resultaat gaan zien, dus ik ben reuze benieuwd!

zonder mascaramet mascara
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?