You are here: Home » Accessoires » Mail & Win: een Youw8 digitale weegschaal

Mail & Win: een Youw8 digitale weegschaal

geschreven door Constance

Ladygadgets.blogo.nl mag een Youw8 digitale weegschaal weggeven.

Youw8_nl dashboard IBMAls je al langer van je extra kilootjes afwilt, heb je met Youw8 jouw personal coach gevonden. Je maakt vooraf online je eigen account aan en het systeem houdt automatisch je persoonlijke doelen en gewichtsplan bij. Het systeem geeft je zelfs direct adviezen om je doelen te behalen.

De werking van Youw8 is erg duidelijk. Via de digitale weegschaal wordt de informatie doorgestuurd via het bijgeleverde witte ontvangstkastje (dat is aangesloten op je modem of router) naar internet. Op het dashboard van je persoonlijke pagina zie je alle metingen. Je kunt aangeven wat je streefdatum en persoonlijk doel is. De Youw8 Body Monitor houdt je gewicht automatisch bij en geeft in grafieken en meters weer hoeveel je bent afgevallen, aangekomen of dat je gewicht stabiel is gebleven.

Dus grijp je kans als je nu echt iets aan die extra kilootjes wilt doen! Mail je naam, adres en woonplaats (voor 31 mei as.) naar ladygadgets.blogo.nl@gmail.com en wie weet wordt jouw naam uit de inzendingen getrokken.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com