Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Super service van Supertrash Super service van Supertrash
  • Supertrash Girls schoolspullen Supertrash Girls schoolspullen
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • SuperTrash webshop SuperTrash webshop
  • Supertrash schoenen actie Supertrash schoenen actie
  • Catwalkshow AIFW 2011 Catwalkshow AIFW 2011
shoppen

Dresses Only

In het verleden heb ik al regelmatig jullie attent gemaakt op de online jurkenshop Dresses Only.

dresses only

De webshop heeft een totaal nieuw uiterlijk gekregen en ook zijn er nog meer trendy merken toegevoegd. En als je nu een bestelling doet van min. euro 75,- krijg je ook een hele leuke goodiebag bij je bestelling met daarin oa. een paar oorbellen van I love Fashion News, een doosje Revolution tea en een Rituals lipgloss. En je hebt je bestelling binnen 1 werkdag in huis. En bij Dresses Only kan je terecht voor de bekende merken zoals SuperTrash, Just B, Aaiko en S’Nob.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?