You are here: Home » Digitale fotografie » Win een trip naar het WK-voetbal in Zuid-Afrika

Win een trip naar het WK-voetbal in Zuid-Afrika

geschreven door Constance

Wil je je man/vriend/minnaar verrassen met een tripje naar het WK-voetbal in Zuid-Afrika?

wk

Doe dan mee met de wedstrijd die Sony heeft uitgeschreven. Je mag max. 3 foto’s van zgn. straatscènes insturen, maar doe dit wel voor 28 april as.! En als je wint ben je verzekerd van een supertrip, voor 2 personen, naar Zuid-Afrika, incl. 2 toegangskaarten voor een wedstrijd op 20 juni in Johannesburg, de vlucht en transfers van en naar Zuid-Afrika, hotel en stadion. Je verblijft 3 nachten/4 dagen in een 4* hotel, met ontbijt, lunch en diner. Dus zeker de moeite waard!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com