You are here: Home » Beauty » Nieuw gezondheidsdrankje: Vita Coco

Nieuw gezondheidsdrankje: Vita Coco

geschreven door Constance

In de VS is er een nieuwe gezondheidsrage ontstaan, nl. kokosnoot water. En een van de bekendste drinkers van Vita Coco is Madonna!

vita coco

In Vita Coco zit alleen maar kokosnoot water en dit water is afkomstig van jonge, groene kokosnoten en bevat mineralen en kalium en is daardoor uitermate geschikt als sportdrank. Verder reinigt en ontgift Vita Coco je lichaam en is het door de anti-oxidanten goed voor je huid. Madonna is begonnen met het drinken van Vita Coco tijdens haar ‘Sticky & Sweet’ tour in 2009 en zij drinkt tijdens haar work-out 2 flessen per keer. Zij gelooft zo sterk in het kokoswater dat zij, samen met Demi Moore, Matthew McCanaughey en Anthony Kiedis, de grote investeerders van Vita Coco zijn. Vita Coco is vanaf nu te koop oa. bij de Vitaminstore, De Tuinen, natuurwinkels en verschillende sport- en fitnessclubs. Vita  Coco  Kokosnoot  water  is  verkrijgbaar  in  3  maten:  330ml,  500ml  en  1  liter.  Naast  de  100%  pure  kokosnoot  water  zijn  er  nog  5  andere  smaken  beschikbaar. Kokosnoot  water  met  Ananas, Perzik  &  Mango, Passiefruit, Mandarijn en Acai  &  Granaatappel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com