You are here: Home » Gadgets » Test: Tända Anti-rimpel lichttherapie

Test: Tända Anti-rimpel lichttherapie

geschreven door Constance

Ik heb vorig jaar de Collageen Light-Box getest, en op zich is het een prima apparaat alleen zaten er wel wat nadelen aan. En het grootste nadeel voor mij, en daarom heb ik ook nooit de hele behandeling afgemaakt, was het feit dat het een groot apparaat is en je kunt niet iets doen (lezen, tvkijken of werken) terwijl je achter het apparaat zit. En dan duren 20 minuten (3x per week, 3 weken) per keer erg lang.

tanda

Daarom ben ik erg blij met de komst van de Tända Anti-Aging Lichttherapie. Ik heb al eens eerder geschreven over de effecten van blauw en rood licht op je huid want er is ook een iPhone app die met dit principe werkt. De Tända Anti-Aging Lichttherapie of de Tända Clear Acné lichttherapie werken met het rode (anti-rimpel) licht of blauwe (anti-acne) licht.  En dat ook nog eens in een zeer handzaam formaat. Er zijn 2 types Tända systemen te koop: eentje voor thuisgebruik waarbij de lichtkoppen 20 LED’s hebben en er is ook een professionele serie en daarbij hebben de lichtkoppen 36 LED’s.

Ik krijg een Tända Anti-Aging Lichttherapie set thuisgestuurd, incl. een speciale cleanser en serum en ik ga de aankomende 30 dagen aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com