Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood
  • Lichttherapielamp op smartphone formaat Lichttherapielamp op smartphone formaat
  • Lichttherapie op smartphone formaat Lichttherapie op smartphone formaat
  • Philips EnergyUp lampen geven je energie Philips EnergyUp lampen geven je energie
  • Licht tegen acne en puistjes Licht tegen acne en puistjes
  • Hollands Glorie bij DUO Hollands Glorie bij DUO
shoppen

Test: Tända Anti-rimpel lichttherapie

Ik heb vorig jaar de Collageen Light-Box getest, en op zich is het een prima apparaat alleen zaten er wel wat nadelen aan. En het grootste nadeel voor mij, en daarom heb ik ook nooit de hele behandeling afgemaakt, was het feit dat het een groot apparaat is en je kunt niet iets doen (lezen, tvkijken of werken) terwijl je achter het apparaat zit. En dan duren 20 minuten (3x per week, 3 weken) per keer erg lang.

tanda

Daarom ben ik erg blij met de komst van de Tända Anti-Aging Lichttherapie. Ik heb al eens eerder geschreven over de effecten van blauw en rood licht op je huid want er is ook een iPhone app die met dit principe werkt. De Tända Anti-Aging Lichttherapie of de Tända Clear Acné lichttherapie werken met het rode (anti-rimpel) licht of blauwe (anti-acne) licht.  En dat ook nog eens in een zeer handzaam formaat. Er zijn 2 types Tända systemen te koop: eentje voor thuisgebruik waarbij de lichtkoppen 20 LED’s hebben en er is ook een professionele serie en daarbij hebben de lichtkoppen 36 LED’s.

Ik krijg een Tända Anti-Aging Lichttherapie set thuisgestuurd, incl. een speciale cleanser en serum en ik ga de aankomende 30 dagen aan de slag.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?