Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Affordable Art Fair Amsterdam Affordable Art Fair Amsterdam
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Affordable Art Fair Amsterdam 2015 Affordable Art Fair Amsterdam 2015
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
wonen

Bloemenvaas, maar dan anders… de bloemenbuis.

Bloemenbuis

Het is nu de tijd voor tulpen, ik zag dat  je ze nu per kilo(!) kan kopen voor 6 euro…het hele huis vol tulpen dat geeft zo’n rijk gevoel! Maar ja dan kom je thuis met twee kilo en dan…waar doe ik ze in? Vazen genoeg maar je wil ook wel eens wat anders… en tja, je moet er maar opkomen: Pimp een saaie pvc buis. Francois Xavier Balléry deed het met als resultaat een leuke en kleurrijke serie verschillende pvc buisjes, met koppelstukken of bochten.

Individueel erg leuk maar, alhoewel ze niet goedkoop zijn, is een aantal items gecombineerd helemaal super. Zeker met de tulpen! U kunt ze verder pimpen door ze te gebruiken , met verschillende kleurrijke bloemen.

Maar ook zonder bloem(en);  een ware blikvanger in uw interieur!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?