You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget test: Anti-rimpel lichttherapie

Gadget test: Anti-rimpel lichttherapie

geschreven door Constance

Ik heb vorig jaar de Collageen Light-Box getest, en op zich is het een prima apparaat alleen zaten er wel wat nadelen aan. En het grootste nadeel voor mij, en daarom heb ik ook nooit de hele behandeling afgemaakt, was het feit dat het een groot apparaat is en je kunt niet iets doen (lezen, tvkijken of werken) terwijl je achter het apparaat zit. En dan duren 20 minuten (3x per week, 3 weken) per keer erg lang.

tanda

Daarom ben ik erg blij met de komst van de Tända Anti-Aging Lichttherapie. Ik heb al eens eerder geschreven over de effecten van blauw en rood licht op je huid want er is ook een iPhone app die met dit principe werkt. De Tända Anti-Aging Lichttherapie of de Tända Clear Acné lichttherapie werken met het rode (anti-rimpel) licht of blauwe (anti-acne) licht.  En dat ook nog eens in een zeer handzaam formaat. Er zijn 2 types Tända systemen te koop: eentje voor thuisgebruik waarbij de lichtkoppen 20 LED’s hebben en er is ook een professionele serie en daarbij hebben de lichtkoppen 36 LED’s.

Ik krijg een Tända Anti-Aging Lichttherapie set thuisgestuurd, incl. een speciale cleanser en serum en ik ga de aankomende 30 dagen aan de slag.

Gerelateerde artikelen

24 reacties

Marie-christine 16 juli 2010 - 10:41

Hoi,

Wie kan mij meer vertellen over de werking van dit apparaat. wie heeft het al een tijdje gebruikt en wat is jullie mening hierover?
Helpt het ook bij bruine zonnevlekken in het gezicht. En kan ik dit apparaat ook ergens in de winkel kopen, bij een apotheek of zo?
Alvast bedankt iedere reactie is welkom. groetjes MC

Reageer
Constance 16 juli 2010 - 12:43

Marie-Christine, ik heb het apparaat getest en mijn review kan je hier nalezen. Tegen pigmentsvlekken helpt het niet, en voor de verkoopadressen verwijs ik je naar de Tända website.

Reageer
Marie-christine 16 juli 2010 - 10:41

Hoi,

Wie kan mij meer vertellen over de werking van dit apparaat. wie heeft het al een tijdje gebruikt en wat is jullie mening hierover?
Helpt het ook bij bruine zonnevlekken in het gezicht. En kan ik dit apparaat ook ergens in de winkel kopen, bij een apotheek of zo?
Alvast bedankt iedere reactie is welkom. groetjes MC

Reageer
Constance 16 juli 2010 - 12:43

Marie-Christine, ik heb het apparaat getest en mijn review kan je hier nalezen. Tegen pigmentsvlekken helpt het niet, en voor de verkoopadressen verwijs ik je naar de Tända website.

Reageer
Marie-christine 16 juli 2010 - 13:04

Hoi Constance,
Bedankt voor je reactie.
Hoe beviel het apparaat na de 30 dagen dat je hem getest had, is je huid duidelijk frisser geworden en helpt het idd tegen rimpels en neus/liplijn?

Verkoop jij zelf ook deze apparaten of ben je een onafhankelijk persoon?

MC

Reageer
Constance 17 juli 2010 - 21:36

Marie-Christine
inderdaad zijn de fijne rimpels en lijntjes minder geworden maar na verloop van tijd vervaagt het resultaat. Er wordt door Tända aangeraden om regelmatig een korte kuur te doen (en dat heb ik dus niet meer gedaan) en ga dit binnenkort wel weer doen.
Ik verkoop de Tända niet, en ik ben een onpartijdig testpersoon. Ik krijg ook geen geld van de importeur van Tända en dat geldt ook voor alle andere artikelen die ik regelmatig test. Als ik een product niet vindt werken dan vermeldt ik dit ook.

Reageer
Marie-christine 16 juli 2010 - 13:04

Hoi Constance,
Bedankt voor je reactie.
Hoe beviel het apparaat na de 30 dagen dat je hem getest had, is je huid duidelijk frisser geworden en helpt het idd tegen rimpels en neus/liplijn?

Verkoop jij zelf ook deze apparaten of ben je een onafhankelijk persoon?

MC

Reageer
Constance 17 juli 2010 - 21:36

Marie-Christine
inderdaad zijn de fijne rimpels en lijntjes minder geworden maar na verloop van tijd vervaagt het resultaat. Er wordt door Tända aangeraden om regelmatig een korte kuur te doen (en dat heb ik dus niet meer gedaan) en ga dit binnenkort wel weer doen.
Ik verkoop de Tända niet, en ik ben een onpartijdig testpersoon. Ik krijg ook geen geld van de importeur van Tända en dat geldt ook voor alle andere artikelen die ik regelmatig test. Als ik een product niet vindt werken dan vermeldt ik dit ook.

Reageer
mirthe 25 juli 2010 - 14:29

in welke schoon heids salon gebruiken ze deze methode ?

Reageer
Constance 25 juli 2010 - 23:49

Mirthe, neem hiervoor contact op met Tända. Dit is de link naar hun site.

Reageer
mirthe 25 juli 2010 - 14:29

in welke schoon heids salon gebruiken ze deze methode ?

Reageer
Constance 25 juli 2010 - 23:49

Mirthe, neem hiervoor contact op met Tända. Dit is de link naar hun site.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com