Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Gadget test: Anti-rimpel lichttherapie

Ik heb vorig jaar de Collageen Light-Box getest, en op zich is het een prima apparaat alleen zaten er wel wat nadelen aan. En het grootste nadeel voor mij, en daarom heb ik ook nooit de hele behandeling afgemaakt, was het feit dat het een groot apparaat is en je kunt niet iets doen (lezen, tvkijken of werken) terwijl je achter het apparaat zit. En dan duren 20 minuten (3x per week, 3 weken) per keer erg lang.

tanda

Daarom ben ik erg blij met de komst van de Tända Anti-Aging Lichttherapie. Ik heb al eens eerder geschreven over de effecten van blauw en rood licht op je huid want er is ook een iPhone app die met dit principe werkt. De Tända Anti-Aging Lichttherapie of de Tända Clear Acné lichttherapie werken met het rode (anti-rimpel) licht of blauwe (anti-acne) licht.  En dat ook nog eens in een zeer handzaam formaat. Er zijn 2 types Tända systemen te koop: eentje voor thuisgebruik waarbij de lichtkoppen 20 LED’s hebben en er is ook een professionele serie en daarbij hebben de lichtkoppen 36 LED’s.

Ik krijg een Tända Anti-Aging Lichttherapie set thuisgestuurd, incl. een speciale cleanser en serum en ik ga de aankomende 30 dagen aan de slag.