Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
shoppen

De Bijenkorf: Verbijsterend

Al enige jaren ben ik het bezit van een Bijkaart en aangezien ik, als Shopaholic, een big spender ben, heb ik zelfs de Diamond Card status. En volgens de Bijenkorf heb je dan, als vaste  klant, een streepje voor. Helaas heb ik daar vandaag niets van gemerkt.

bijenkorf

Ik zag, in het Bij Magazine, een Samsonite handbagagetrolley voor een leuke prijs (of zoals de Bijenkorf deze aanbieding zelf noemt: Verbijsterend) en wilde deze gaan kopen. Aangezien ik voor deze aankoop speciaal naar Utrecht moet afreizen (ik woon nl. in Amersfoort) leek het me handig om even te gaan informeren of deze trolley op voorraad was. Ik heb de klantenservice gebeld, en mijn gegevens doorgegeven, het artikelnummer etc., etc., en toen hoorde ik, tot mijn verbijstering, dat er geen reserveringen of voorraad informatie gegeven wordt over aanbiedingen! En de reden daarvan werd mij niet duidelijk, alleen dat het niet kan. Ik heb nog aan de medewerker gevraagd of er een uitzondering gemaakt kan worden voor vaste Bij-kaartklanten, maar nee, hij was onverbiddelijk en ik moest anders maar een klacht indienen.

Jullie begrijpen die klacht is verstuurd, per email, en de reactie daarvan duur ong. 3 (!) werkdagen en ik kon het toch niet laten om dit ‘voorval’ ook even op shoppen.blogo.nl te melden. Want inderdaad de Bijenkorf is Verbijsterend slecht bezig voor zijn vaste klanten!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?