Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Fashionable keukenschort

De meeste keukenschorten zijn wel praktisch maar niet echt fashionable, maar dat zijn de Tortini schorten absoluut wel.

schort

De Kitchen Dress is een strapless schort die dm.v een buigzame centuur om je middel klemt. Ook zorgen de baleinen in het bovenstuk voor de mooie pasvorm en comfort. De schorten zijn gemaakt van waxed katoen waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Verder zijn de designs geïnspireerd op de Italiaanse vrouwen uit de jaren 50 want toen hadden de keukenschorten meer weg van een jurk, ze waren nl. praktisch maar toch stijlvol. De Tortini Kitchen Dress is verkrijgbaar in vijf toepasselijke prints: Colori Moderni, Quadretti Rossi, Quadretti Azzuro, Pied de Poule en Puntini Bianchi. Elke Kitchen Dress is verpakt in een klassieke ronde jaren ’50 doos.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?