Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
ladygadgets

Laptop tafel

Zit je ook vaak te werken met je laptop op schoot? En voel je na afloop je nek en schouders omdat je toch niet zo heel erg comfortabel hebt gezeten?

lounge book

Ergonomisch en stijlvol achter je laptop zitten kan met de Lounge-Book laptop tafel. Met de Lounge-book kan je gewoon blijven zitten in je luie stoel, languit op de bank of liggen in bed en toch comfortabel je laptop gebruiken. Er zijn verschillende versies van de Lounge-Book, zo is de standaard metalen uitvoering te krijgen in antraciet, zwart of wit, maar er is ook een versie in chroom gecombineerd met zwart of wit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?