You are here: Home » Fashion » Vero Moda komt een nieuwe lijn: Very

Vero Moda komt een nieuwe lijn: Very

geschreven door Constance

Vanaf dit voorjaar zijn de collecties van Vero Moda onderverdeeld in drie nieuwe design lijnen – Vero Moda, Vero Moda Jeans en Vero Moda Very – die allemaal de huidige fashiontrends vertegenwoordigen.

vero moda very

De Vero Moda Very collectie vertaalt de laatste trends van de catwalk naar een luxe en high fashion lijn binnen Vero Moda. Deze exclusieve lijn van Vero Moda zal vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde Vero Moda verkooppunten en via de Vero Moda webshop.  Met een sterke focus op de laatste trends van de catwalks en het seizoen laat de Very vrouw een zelfverzekerde stijlvolle look zien die haar ambitie en passie voor mode reflecteert. Ze combineert Very met duurdere, internationale merken en zet hiermee een stijl neer die naadloos aansluit op de laatste trends. Ze houdt van kwaliteit, een goede snit en bijzondere details en weet dat Very haar garderobe ieder seizoen kan aanvullen met de juiste stijlen om haar look compleet te maken.

De stijlen van de spring collectie zijn uitgevoerd in suède, leer en satijn en hebben een luxe touch en feel. Een belangrijke trend binnen de eerste collectie van Very lijn is het Origami thema welke terug komt in zowel de prints als structuren. Opvallend zijn de asymmetrische plooien en volumes die op verschillende stijlen en plaatsen zijn toegepast, zoals de XL-pofmouw in het leren jasje. Colourblocking komt op verschillende manieren in de collectie terug door de toevoeging van een opvallende rits of tailleband in een contrasterende kleur. Het kleurenpalet van de collectie bestaat uit mosterdgeel, zwart, groen en wit aangevuld met lila accenten.

De Very collectie heeft daarnaast een kinderlijn genaamd Very Small en biedt hiermee een doorvertaling van de collectie van moeder naar dochter. De Very Small collectie bevat dezelfde thema’s en trends als de Very collectie. Ook voor de kleinsten onder ons kan een unieke look worden samengesteld door te mixen met de verschillende sportieve stijlen, kleuren en belijningen die Very Small biedt. De Very Small collectie zal verkrijgbaar zijn voor meisjes van 3 t/m 8 jaar.

Vero Moda Very is onder andere verkrijgbaar bij de volgende Vero Moda stores: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam-Kalverstraat, Arnhem, Breda, Den Bosch, Heerlen, Leiden, Maastricht, Rotterdam-Beurstraverse en Uden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com