You are here: Home » Accessoires » Zomoy laptoptassen

Zomoy laptoptassen

geschreven door Constance

Toevallig kwam ik op de website van Zomoy Amsterdam terecht, en ik begrijp de naam ‘Zomoy’ helemaal want de tassen zijn echt geweldig.

patsyZomoy Amsterdam is in 2006 bedacht want de ontwerpers konden geen mooie heren- en dameslaptoptassen vinden en daarop besloten ze maar om zelf aan de slag te gaan. Ik vind, voor dames, het zwarte leren model Mc Coy erg mooi, evenals de rode Patsy. Voor de heren zijn Mars & Vi II helemaal geweldig, deze zijn praktisch maar toch stoer. Elke tas heeft aan binnenkant allerlei handige vakjes om het eea. in op te kunnen bergen en ook altijd een contrasterende kleur voering. mcCoy-binnen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com