Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
wonen

Betrek je tuin bij de woonkamer, vergroot je woonopvlakte!

blofield

De eerste voorjaarszonnestralen laten zich weer zien. Nederland maakt zich op voor een verandering. Buiten ruikt het  anders, mensen kleden en gedragen zich vrolijker, de eerste knopjes en voorjaarsbloemen komen op. Kortom, we ontwaken uit onze winterse sferen en verheugen ons op het buitenleven.

Graag wil ik mijn functie als binnenhuisadviseuse in deze periode dan ook uitbreiden naar binnen- en buitenhuisadviseuse. De mogelijkheden voor het inrichten van je tuin zijn tegenwoordig zo enorm. Los van de ontwikkelingen in tuinmeubilair, is er ook veel aandacht voor de vloer, de wand en de verlichting van de buitenruimte.

En dan wordt het echt mogelijk om, bij goed weer, je woonoppervlak te vergroten! Mijn voorkeur voor Nederlands ontwerp werd weer versterkt door het ontwerp van Jeroen van de Kant. Hij heeft de Blofield bedacht. Dit is een opblaasbare ruime chesterfield-like bank die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Hij is gemaakt van afwasbaar, UV-bestendig PVC-vinyl en de bodem is extra verstevigd met nylon.

Leg hier een buitenvloerkleed onder en je zithoek is al voor een groot deel klaar.  Met een staande buitenschemerlamp kan de krant lekker buiten in de bank gelezen worden. Ik ben zelf helemaal verliefd op de Plissé buitenlamp van Sterk.

sterk buitenlamp

Als er nog budget over is, kan het geheel gecompleteerd worden met een speciale buitendouche, een via de HEMA  zelf te ontwerpen tuinposter, buitenkeuken en buiten lcd televisiescherm.  Laat de zon maar komen!

Cécile van de Ven, InterieurTipgever Utrecht Zuid

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?