You are here: Home » Accessoires » Cortina Urban transportfietsen

Cortina Urban transportfietsen

geschreven door Constance

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe transportfiets en ik heb er nu weer eentje kunnen bijschrijven op mijn lijstje van kandidaten.

Urban bike a la cons

Cortina komt nl. met de Urban bike en deze is te koop in verschillende modellen & types. De Urban HPV is een zgn. lifestylefiets. Zo is er de Urban City en deze is speciaal voor de echte Fashionista bedacht. Ga je op de fiets naar je werk dan is de Urban Office en fietsende scholieren kunnen naar school op de Urban College.  Je kunt elke fiets, van te voren, customizen (met een aantal leuke accessoires erbij) en daarna bestellen bij jouw Urban dealer. En de Urban HPV is gekozen tot fiets van het jaar 2010!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?