Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie
  • Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum
  • Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; IMAGE Skincare Iluma producten Test; IMAGE Skincare Iluma producten
shoppen

Clinique Dark Spot Corrector

Voor het eerst lanceert een bekend cosmeticamerk een serum tegen pigmentvlekken dat een ongeëvenaarde snelle werking heeft: de Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique.

clinique

Dit nieuwe serum pakt donkere vlekjes, ouderdomsvlekken en verkleuringen als gevolg van veroudering, zonschade, aanvallen van buitenaf en acnelittekens effectief aan en tovert een stralender, meer egale teint tevoorschijn.

Clinique is een autoriteit op het gebied van dermatologische huidverzorging en meent dat een totaalaanpak op maat de beste manier is om een helderder, egaler en stralender teint te verkrijgen. Clinique pakt verkleuringen dan ook op verschillende niveaus aan. De werkzame ingrediënten gaan het ontstaan van nieuwe vlekken tegen én doen bestaande vlekken verdwijnen door ze aan het huidoppervlak te verbrijzelen in minuscuul fijn melaninestof dat op haar beurt via exfoliatie verdwijnt. Het resultaat is een heldere, stralende huid.

Een vlekkerige teint kan bij elk huidtype of huidskleur voorkomen. Even Better Clinical Dark Spot Corrector levert opmerkelijke resultaten en dat voor alle etnische groepen. Er is een onmiddellijke verbetering merkbaar in de helderheid van de teint en de huid straalt meer. Na verloop van tijd is de teint egaler. Zelfs hardnekkige donkere vlekjes verminderen aanzienlijk na nauwelijks vier weken.

Helemaal volgens de filosofie van Clinique levert Even Better Clinical Dark Spot Corrector zichtbare resultaten in een zachte formule. Het lichtgewicht serum kan gedurende langere tijd gebruikt worden zonder de bijwerkingen van sommige geneesmiddelen zoals irritatie, roodheid, droogheid of vlekken. De huid voelt glad en zijdezacht aan.

Vanaf eind maart is dit ‘wonderserum’ te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?