You are here: Home » Fashion » Perfecte service van Stepping’ Out

Perfecte service van Stepping’ Out

geschreven door Constance

Testman heeft vorig jaar een paar riemen van het Italiaanse merk Tie-Ups gekocht bij de Amersfoortse vestiging van Stepping’ Out.

tie ups

Het voordeel van de Tie-Ups riemen is dat je deze zelf op maat kunt knippen aangezien ze van milieuvriendelijk rubber gemaakt zijn en je kunt de plastic gespen met elkaar combineren, doordat je deze zelf los- en vast klikt. Nu wilde Testman zijn riemen iets strakker doen en dus moesten de riemen worden bijgeknipt, maar bij het losklikken van de 1e gesp ging het al mis, het kliksysteem brak af en dit gebeurde ook met de 2e gesp (dus we hebben nr. 3 & nr. 4 maar even gelaten voor wat ze waren). In 1e instantie heb ik contact gezocht met de importeur van de Tie-Ups, Sunny Trading BV, maar dit bedrijf heeft totaal niet gereageerd op mijjn email, een slechte zaak en 2 riemen lagen kapot en onbruikbaar in de kast.

Daarop stelde ik Testman voor om toch even langs te gaan bij het Stepping’ Out filiaal in Amersfoort, want daar kwamen de riemen tenslotte vandaan. Afgelopen woensdag is hij langs gegaan en hij heeft de gespen meegenomen en het hele verhaal uitgelegd. De verkoper (Philippe) reageerde zeer attent want ook hij bevestigde dat je de gespen moet kunnen wisselen. Daarop vertelde hij dat hij ging proberen om 2 nieuwe gespen te gaan regelen. Donderdag (dus 1 dag later al) belde hij op en deelde mee dat de 2 gespen, kostenloos, opgehaald konden worden bij de Stepping’ Out winkel in Amersfoort.

Het klinkt misschien heel raar, maar de service en de manier waarop er met ‘klachten’ wordt omgegaan bij Stepping’ Out verdient wat ons betreft een pluim. Het is tegenwoordig al bijzonder als je nog fatsoenlijk en zonder discussie te woord wordt gestaan, en als dan ook nog eens, zonder kosten, de kapotte onderdelen worden vervangen kunnen we maar 1 ding concluderen: Super!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com