You are here: Home » Accessoires » Eco hoesjes van kurk voor je laptop en telefoon

Eco hoesjes van kurk voor je laptop en telefoon

geschreven door Constance

Er komen steeds meer eco producten uit, en dat geldt ook voor Adapt, zij komen nl. met de Adapt Eco Cases.

adapt mobile

De Adapt Eco Cases zijn er voor verschillende modellen mobieltjes (HTC, Nokia, Blackberry en iPhone) en voor laptops tussen de 7 en 18 inch. De cases & sleeves worden gemaakt van kurk en daardoor wordt het ecosysteem van de kurkbossen in stand gehouden. De laatste jaren is de staat van kurkbossen verslechterd doordat de wijnindustrie voor 90% overgeschakeld is van kurk naar plastic. Adapt Mobile heeft een samenwerkingsverband gesloten met Trees for Cities en dit is een onafhankelijke non-profit organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de leefomgeving in de grote steden in de derde wereldlanden, dmv. het planten van bomen. En op deze manier wordt de opwarming van de aarde tegengegaan. Adapt Mobile doneert van elke verkocht hoesje US$ 0,55 en zij hebben het doel om in 2011 een bos van 1.000 bomen te planten.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Nicki 17 december 2015 - 11:52

Hallo,
Kun je deze nog ergens kopen? Ik vind geen verkoper meer.
Kunt u mij hierbij helpen?
Groetjes Nicki.

Reageer
Constance 17 december 2015 - 20:21

Hi Nicki, helaas is ie niet meer te koop (artikel is al uit 2010). Google anders even op kurkhoes voor laptop. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com