You are here: Home » Fashion » Samsung Diva Folder

Samsung Diva Folder

geschreven door Constance

Ik ben, tijdens de Amsterdam International Fashion Week aanwezig geweest bij de introductie van de witte Samsung Diva (s7070), maar tegelijkertijd is ook de zilverkleurige Samsung Diva Folder (S5150) geintroduceerd. En ik ga, namens shoppen.blogo.nl, deze Samsung Ladyphone testen.

samsung diva folder

De Samsung Diva Folder is zgn. clamshell model, vandaar de naam Folder. Op het zilverkleurige klepje zit LED-verlichting verborgen en hierop kan je oa. zien wie je belt, of dat je een sms binnenkrijgt. Ook kan je je Diva Folder in je eigen stijl personaliseren, dmv. vrouwelijke wallpapers en thema’s. Natuurlijk zit op de Folder een camera en een MP3 speler, die je kunt uitbreiden met een micro SD-kaart (niet bijgeleverd). Ook kan je overal je sociale netwerken bijhouden en gebruik maken van de SOS en de fake-call functies.

Ik ben heel benieuwd naar de verschillen en de overeenkomsten tussen de Samsung Diva en de Samsung Diva Folder, dus binnenkort lees je meer, zodra ik haar binnen heb gekregen voor een uitgebreide test.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com