You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » iPhone App om te stoppen met roken

iPhone App om te stoppen met roken

geschreven door Constance

Altijd al willen stoppen met roken en ben je in het bezit van een iPhone?

my stop buddy

Schaf dan morgen (1 maart) de My Stop Buddy app aan, en je krijgt (alleen morgen) 60% korting. Wat is My Stop Buddy? Iedereen die wil stoppen met roken krijgt 21 dagen ondersteuning, door het invullen van een persoonlijk profiel, 150 activiteiten bij moeilijke momenten, 75 moppen over gezondheid en feedback: bijv. over het uitgespaarde geld sinds je gestopt bent en dat dag en nacht. Ook zie je 5 knoppen op het scherm en deze knoppen corresponderen met een bepaalde emotie (stress, verveling of ontspanning) en hier wordt je je bewust van je rookgedrag. Een druk op de emotieknop en je krijgt dmv. antwoorden van de situatie een alternatieve bezigheid te zien zodat je afleiding krijgt. Ook kan je je aanmelden bij het forum en online je ervaringen delen met andere (bijna) gestopte rokers. De app gaat euro 2,99 kosten en daar krijg je morgen dan nog eens 60% korting op.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com