You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Schoenenwinkel Fooshz wordt geopend

Schoenenwinkel Fooshz wordt geopend

geschreven door Constance

Aankomende week gaat de online schoenenwinkel Fooshz open. Fooshz verkoopt merken zoals Tony Mora, IKKS, Walk in the Park en Altra Cosa.

fooshz

Je betaalt geen verzendkosten en als de schoenen toch niet passen dan kan je gratis je pakketje terugsturen. En heb je een vraag dan kan je altijd bellen of chatten. Ook kan je je mening geven over de nieuwe collectie dmv. het Fooshzblog.

De eerste 75 lezers van shoppen.blogo.nl die zich aanmelden voor de Fooshz nieuwsbrief krijgen een kortingsbon van euro 20! Zodra de online winkel open is ontvang je voucher. Maar wacht niet te lang, want op = op!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com